Կառավարությունը պարտադիր է համարում սպանդանոցային մորթը՝ նշելով, թե քաղաքակիրթ պայմաններում պետք է անասունը մշակվի, որպեսզի նորմալ միս հասնի սպառողին։
Բայց հարց է՝ մսի՝ գոմից մինչև սպառողի խոհանոց փուլը պե՞տք է քաղաքակիրթ ձևով լինի, թե՞ միայն սպանդանոցինը։
Հետևեք մեզ Տելեգրամում՝ t.me/lurer4news
«Գումի» շուկայի մսի վաճառակետում ընդամենը երկու օր առաջ արված լուսանկարում զարհուրելի պատկեր է՝ դարսված են մշակված խոզերը, որոնցից մեկն արդեն ընկել է գետնին՝ փողոցի վրա, մյուսն էլ պատրաստվում է ընկնել։
Կարող է և մինչև մորթելը ստուգել են, առողջ է եղել, միսը՝ պիտանի օգտագործման համար, բայց այժմ, արդեն, հաստատ պիտանի չէ օգտագործման համար։
Բնականաբար՝ այն այդպես էլ հասել է սպառողին։
Հետևեք մեզ Տելեգրամում՝ t.me/lurer4news