Բրոկոլիով, հավով ապուր

Բաղադրությունը
Բրոկոլի — 150գ
Հավի միս — 200գ
Կարտոֆիլ — 2 հատ
Գազար — 1 հատ
Սոխ — 1 հատ, փոքր (կամ կես մեծ)
Արևածաղկի ձեթ — 3 ճ/գ
Աղ, սև պղպեղ
Պատրաստումը
Բրոկոլին, գազարը և կարտոֆիլը կտրատել: Սոխն անցկացնել մանր քերիչով:
Բանջարեղենը և հավի միսը խաշել՝ տարբեր տարաներում:
Խաշված բանջարեղենից առանձնացնել բրոկոլին, կտրատել: Հավը նույնպես առանձնացնել արգանակից և մանր կտրատել:
Գազարը և կարտոֆիլը, մեջը եփված ջրով, հարել բլենդերով, կամ տրորել պյուրեի նման:
Մանր քերիչով անցկացրած սոխը տապակել ձեթով՝ կես րոպե, այնուհետև ավելացնել հարած զանգվածը:
Ավելացնել  նաև հավի արգանակը և համեմել աղով, սև պղպեղով:
Վերջում լցնել կտրատած բրոկոլին և հավի միսը:
Թողնել եռա կես րոպե և անջատել կրակը:

Բարի ախորժակ

Թողնել պատասխան

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Պարտադիր դաշտերը նշված են *-ով